Fullservice tryckeri i Nynäshamn

Vi effektiviserar och kostnadsoptimerar
ditt inköp av trycksaker.

Om oss

Mix Grafiska

MIX Grafiska har i sitt uppdrag att tillhandahålla ett brett urval av trycksaker på olika typer av tryckmedia till hög kvalitet och förmånliga priser. Vår egen produktion och det nära samarbete med våra partners i Sverige och utlandet gör det möjligt för oss att välja den bästa lösningen till den bästa kostnaden. Tillsammans med dig som kund kartlägger vi behoven med utgångspunkt från när, var och hur produkterna ska användas. På så vis kan vi alltid använda bästa tillgängliga resurser för just er produkt. Ofta finns både tid och pengar att spara utan att göra avkall på kvalitet eller leveranssäkerhet!

Här följer några exempel på vad vi kan göra: Böcker, broschyrer, produktblad, affischer, flaggor, rollups, vepor och etiketter

MIX Grafiska AB startades 2010 av Mats Hägg och Mikael Neidenmark. 2015 köpte vi Firmatryck i Nynäshamn och har sedan dess egen produktion i både offset, digitaltryck och storformat.  2021 köpte vi CopyOdd i Tyresö. Med det förvärvet ökar vi vårt utbud av tjänster med framför allt grafisk formgivning och tryckeritjänster.
Vår fleråriga erfarenhet inom tryck, prepress/bildbehandling och projektledning är nyttiga kunskaper i vår dialog med kund och leverantör. Vårt stora upparbetade kontaktnät gör att vi direkt vet vem som bör göra vad i projektet. Tack vare vår produktbredd träffar vi dagligen på härligt inspirerande människor och de flesta typer av tryckuppdrag.
Vi använder cookies på denna webbplats.